Trainingen bij Link@work zijn inspirerend en dynamisch, aansluitend op de praktijk en gericht op ontwikkeling, soms confronterend en altijd ondersteunend!

training linkatwork
wat is het vraagteken

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een startgesprek zullen we nagaan welke behoefte er is vanuit jou als werkgever. We bespreken tevens waar de mensen tegenaan lopen die deel zullen nemen aan de training. We bespreken de onderwerpen, voorwaarden en duur van de training en maken op basis daarvan de training op maat.

kalender icoon

Wanneer kan een training worden gegeven?

Hieronder beschreven trainingen kunnen binnen enkele weken na het startgesprek ingezet worden. Indien er sprake is van een volledig nieuwe training, zal er spraken zijn van een paar weken extra ontwikkeltijd.

Welke trainingen biedt Link@work?

Hoe gaat het in zijn werk?

Trainingen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 10 mensen. Een aantal onderdelen uit de training kan zelfs individueel gegeven worden. Je kunt ons bellen en mailen om een afspraak te maken. Het kan ook zijn dat je werkgever een aanmelding doet. Kijk dan naar ‘wat als ik ben aangemeld’.

Hoe gaan wij met jouw privacy om?

In de groepstraining spreken we altijd af dat deelnemers onderling respectvol om dienen te gaan met elkaars verhaal, gevoel en privacy. Bekijk ons privacybeleid en het kopje privacy op de pagina ‘wat als ik ben aangemeld’.

Wat onze deelnemers zeggen.

Goede samenwerking en fijne coaches, zeer professioneel. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Fijne cursus. Ze hebben mij geholpen met het werk vinden en houden!

H. van Vugt

Ik heb de training als positief, leerzaam en leuk ervaren, zeker met zo’n leuke trainer als Dennis. Ik ben elke week met veel plezier geweest. En ben achteraf blij dat ik die kans gekregen heb.

Finette Korbijn

Mijn vragen die ik had in het begin van de training waren heel duidelijk beantwoord. Ik weet nu wat ik wil gaan doen en hoe ik het ga doen. Ik ben veel meer zelfverzekerd en durf wel actie te ondernemen. Nou mensen, maar je borst maar nat. Ik ben er klaar voor en niets kan me meer tegenhouden!

Julie van Rijswijk