Werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn allerlei factoren, die kunnen maken dat het vinden of behouden van werk lastig is.

werknemers linkatwork

Voor iedereen een passende werkplek!

Werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn allerlei factoren, die kunnen maken dat het vinden of behouden van werk lastig is. Veel mensen geven bij ons aan dat ze er achter willen komen welke functie ze kunnen gaan uitvoeren of dat ze hun sollicitatievaardigheden willen vergroten. Daar helpen wij graag bij.

De meeste mensen geven echter aan dat de achterliggende factoren van groter invloed zijn bij het vinden of behouden van werk. Vanuit onze jarenlange ervaring in verschillende vakgebieden, zijn we gekomen tot het volgende model van waaruit wij werken.

Welzijnscirkel Link@work

De drie bovenste begrippen gaan over jouw binnenwereld. Ze zeggen iets over hoe je denkt over jezelf en over de wereld. Over wat je voelt en hoe je daarmee omgaat. En over hoe het met je lichamelijke conditie gesteld is.

Als het op deze drie gebieden goed met je gaat, ervaar je meestal een goede ik-sterkte. Dat wil zeggen: Het lukt je om keuzes te maken en doelen te stellen die bij jou passen. Het lukt je om gedrag te laten zien wat helpend is bij het behalen van je doelen.

Het onderste deel zegt iets over hoe je in het leven staat en hoe je je verhoudt ten opzichte van anderen. Wie en wat vind jij belangrijk in je leven en hoe geef je daar uiting aan.

filosofie-diagram.png
1Zelfsturing (zelf) Inzicht Kennis Overzicht Concentratie
2Stressreductie Rouwverwerking Meditatie Mindfullness Emotionele volwassenheid
3Bewegen Voeding Slaap Adem
4Collega's Werkgever Klanten
5Visie Zingeving
6Vrienden Familie Buurt

Onze aanpak

Vanuit Link@work willen wij mensen ondersteunen om die ik-sterkte te ervaren en deze passende werkplek te vinden. Dat doen wij op verschillende manieren en hieronder benoemen we er enkelen.