Executive coaching is als eerste een gesprek van mens tot mens en de gelegenheid om jezelf te zijn. Het wordt ook wel Business coaching genoemd en biedt een klankbord en ruimte om te sparren over het doorlichten van bedrijfsprocessen en persoonlijke gedragspatronen.

executive coaching

Waarom zou ik voor executive coaching bij Link@work kiezen?

Als manager of ondernemer kijkt iedereen als eerste naar wat jij doet. Ze verwachten van jou dat je belangrijke keuzes maakt en richting bepaald. In tijden van voorspoed is dit fijn. Wanneer je daadkracht ervaart vertaalt zich dit vaak ook terug in de wijze waarop personeel reageert en hoe processen verlopen. Kortom een goede productiviteit, tevredenheid en winst.

In zwaar weer, wordt ook naar jou als leider gekeken. En wanneer beslissingen niet het gewenste resultaat opleveren, kan een oordeel makkelijk geveld worden.
Hoewel dit allemaal feedback momenten zijn, geven ze zelden de informatie die jij nodig hebt om in de rol van ondernemer te kunnen groeien. En hoewel je vaak veel mensen om je heen hebt, zit daar niet altijd de persoon tussen met wie je vrij kunt sparren en je ideeën verder kunt uitwerken. Dit is de meerwaarde van executive coaching.

Met welke vragen kan ik bij Link@work terecht?

Hoe gaat het in zijn werk?

We bepalen samen de frequentie en het aantal gesprekken. Je kunt op je werk bezocht worden of we zoeken samen een inspirerende locatie van waaruit jij je strategie voor de toekomst kunt gaan bepalen.

Een sessie heeft meestal een duur tussen één en twee uur. Het is echter ook mogelijk om een dagdeel met elkaar in gesprek te gaan. Dit is zeker zinvol indien er een breder vraagstuk aan bod komt.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en verkennend gesprek.

Wat onze werkgevers zeggen.

Je zal als werknemer maar vastlopen. Door ziekte of problemen thuis of op het werk. Dan is het als werkgever niet altijd makkelijk de juiste oplossingen te bedenken. Het team van Link@work komt al jaren bij ons over de vloer. Zij kennen ons bedrijf, haar directie en haar werknemers en weten steevast de juiste oplossingen te bedenken. Heerlijk om in het zeer betrokken team van Link@work steun te vinden.

Ed Vermeulen, Holland Packing