Het is fijn om in een turbulente tijd bijgestaan te worden door een professional die veel ervaring heeft met persoonlijke begeleiding en daarnaast actuele kennis heeft van de wet- en regelgeving passend bij jouw traject.

Contenza Klanttevredenheidsonderzoeken Resultaten
2e spoor traject linkatwork

Wat wordt bedoeld met spoor 2?

Er is sprake van reïntegratie spoor 2 wanneer een arbeidsdeskundige concludeert dat je moet gaan zoeken naar een andere werkgever. Je bent dan meestal langer dan een jaar ziek en de verwachting van de bedrijfsarts en arbeidsdeskundige is dat je niet binnen afzienbare tijd terug kan keren in eigen of ander werk bij je eigen werkgever.

Hoe ziet een 2e spoor traject er bij Link@work uit?

Een tweede spoor traject bij Link@work bevat de volgende modules:

Hoe lang duurt een traject?

Het tweede spoor traject bij Link@work kenmerkt zich door veel persoonlijk contact afgewisseld met opdrachten waar je direct mee aan de slag kan. Het traject is meestal 6 of 9 maanden. Er kan voor nog een aanvullende module gekozen worden, waardoor het traject een jaar duurt.

Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

Bekijk hiervoor ons privacy beleid en het kopje privacy op de pagina ‘wat als ik ben aangemeld’.

Hoe gaat het in zijn werk?

Soms mag je van je werkgever zelf een bureau uitkiezen. Je kunt ons bellen en mailen om een afspraak te maken.
Het kan ook zijn dat je werkgever een aanmelding doet. Kijk dan naar ‘wat als ik ben aangemeld’.

Wat onze deelnemers zeggen.

Toen ik na een auto-ongeluk mijn oude werk niet meer kon doen heeft Link@work mij heel goed begeleid bij het loslaten van het oude ne het zoeken van een nieuwe weg. Ik kon altijd bij haar terecht en heb veel aan de gesprekken gehad.

Christine

Het positieve aan Link@work is dat ze inzetten op de zelfredzaamheid van de persoon. Daarnaast is er ruimte aandacht voor vragen en zo nodig hulp hierbij. Persoonlijk waardeer ik het enorm dat ik zelf de inbreng mocht bepalen, waardoor ik zelf mocht doen ipv aan de hand begeleid te worden.

Youri Broer

Geruststellen gesprekken gevoerd. Begrijpen hoe dat de client zich kan voelen. Zeer behulpzaam bij sollicitaties. Van wettelijke bepalingen zijn ze goed op de hoogte.

A.J. Potters

Bij Link@work wordt er eerst naar de mens gekeken, daarna je kwaliteiten verkennen. Het stimuleren en motiveren in het solliciteren heb ik als waardevol ervaren. Heel hartelijk dank voor de begeleiding.

Margo Molendijk