Link@work helpt jou op weg als het in je leven even niet mee zit en waardoor werken lastiger wordt. Dankzij onze persoonlijke begeleiding staat jouw loopbaan en zelfvertrouwen weer snel op de rails. Doe je mee?

5 gesprekken interventie
voor wie icoon

Voor wie?

Het 5-gesprekkenmodel vanuit Link@work kan ingezet worden voor iedereen die belemmeringen ondervindt in het dagelijks leven en op zoek is naar de manier waarop hij of zij meer het heft in eigen handen kan nemen.

wat is het vraagteken

Waarom bieden wij dit aan?

Wij hebben gemerkt dat veel werknemers en werkgevers worstelen met de wijze waarop zij om kunnen gaan met (dreigend) verzuim. Het kan zijn dat de werknemer niet lekker in zijn vel zit door iets wat hij of zij meemaakt. Dit heeft dan zijn weerslag op de werkplek. Ze willen hun situatie positief beïnvloeden, maar weten vaak niet goed hoe ze dit kunnen doen.

waarom icoon

Wat houdt het 5 gesprekken model in?

Het 5-gesprekken model is gebaseerd op ontwikkelingsgericht coachen dat erop gericht is om mensen meer regie over hun eigen leven (terug) te laten nemen en bewuster keuzes te maken. We voeren 5 gesprekken waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen.

Hoe gaan jullie te werk?

En verder?

Vijf gesprekken zijn vaak niet voldoende om te komen tot het volledig behalen van alle doelen. Meestal kan de persoon hier wel zelf verder mee aan de slag. Soms is de inzet van een aanvullende coaching gewenst, bijvoorbeeld omdat er veel gebeurd is of omdat iemand nog veel moet leren over zelfsturing.

Soms is het eigen werk niet meer vanzelfsprekend en kan gedacht worden aan outplacement. We zullen gezamenlijk overleggen hoe deze aanvulling er uit ziet en wat wij hierin kunnen bieden.

Wat onze werkgevers zeggen.

Inge is een prettig persoon om mee samen te werken. Haar no-nonsense aanpak kenmerkt zich door kundigheid, servicegerichtheid en betrouwbaarheid.

Rob Canters, SER

De coach van Link@work heeft aandacht voor de medewerker en ondersteunt deze positief middels gesprekken en opdrachten. Tegelijk houdt zij het resultaat voor ogen, waardoor de medewerker weer snel en effectief op de werkvloer aanwezig kan zijn. Wij bevelen Link@work dan ook aan bij andere bedrijven.

Kirsten Hordijk, COKD