Trainingen bij Link@work zijn inspirerend en dynamisch, sluiten aan op de praktijk en zijn gericht op ontwikkeling. Trainingen zijn soms confronterend, maar altijd ondersteunend!

training werkgever linkatwork
wat is het vraagteken

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een startgesprek zullen we nagaan welke behoefte er is vanuit jou als werkgever. We bespreken tevens waar de mensen tegenaan lopen die deel zullen nemen aan de training. We bespreken de onderwerpen, voorwaarden en duur van de training en maken op basis daarvan de training op maat.

kalender icoon

Wanneer kan een training worden gegeven?

Hieronder beschreven trainingen kunnen binnen enkele weken na het startgesprek ingezet worden. Indien er sprake is van een volledig nieuwe training, zal er spraken zijn van een paar weken extra ontwikkeltijd.

Wat voor trainingen kan Link@work verzorgen?

Naast hieronder genoemde trainingen kunnen wij diverse in-company trainingen verzorgen op het gebied van communicatie, sociale vaardigheden en het vergroten van het eigen regie in werk. Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer informatie wenst.

Wat onze werkgevers zeggen.

Direct wist Link@work een open en eerlijke sfeer neer te zetten van waaruit alle cursisten hun eigen sterke ne zwakke punten konden benoemen. Dit vormde de basis van een doelmatige aanpak. Praktische tips kregen urgentie en de dag-doelen werden behaald. Ik raad Link@work bij iedereen van harte aan.

CZ