Het is fijn om terug te kunnen vallen op een professional die veel ervaring heeft met persoonlijke begeleiding en daarnaast actuele kennis heeft van wet- en regelgeving horend bij een 3e spoor traject.

3e spoor traject link@work

Wat wordt bedoeld met spoor 3 / WGA traject?

Een WGA traject is een re-integratietraject dat ingezet wordt door de oud-werkgever of de verzekeraar van deze werkgever. Dit traject is erop gericht om een ex-werknemer te helpen bij het vinden van passend werk. Binnen dit traject wordt gekeken naar de huidige mogelijkheden van de ex-werknemer en zoeken wij samen met hem/haar naar passend werk.

Hoe ziet een WGA traject er bij Link@work uit?

Een WGA traject is altijd afgestemd op de persoon en de situatie. Indien er kort geleden reeds een tweede spoor traject ingezet is, zou een jobhunt module mogelijk voldoende kunnen zijn. Een volledig WGA traject bevat de volgende modules:

Wanneer kan een traject starten?

Zodra wij gebeld worden voor het inzetten van een traject, proberen wij binnen enkele dagen contact te leggen met de ex-werknemer. Tijdens dit contact spreken we af wanneer de intake kan plaatsvinden. Meestal is dit in de daarop volgende week.

Hoe lang duurt een traject?

Het WGA traject bij Link@work kenmerkt zich door veel persoonlijk contact afgewisseld met opdrachten waar de persoon direct mee aan de slag kan. Meestal wordt gekozen voor een traject van 3, 6 of 9 maanden. Het is mogelijk om middels een extra module het traject tot een jaar te verlengen.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of iemand wilt aanmelden.