Het is fijn om terug te kunnen vallen op een professional die veel ervaring heeft met persoonlijke begeleiding en daarnaast actuele kennis heeft van wet- en regelgeving horend bij spoor 2.

Contenza Klanttevredenheidsonderzoeken Resultaten
2e spoor traject linkatwork

Wat wordt bedoeld met spoor 2?

Er is sprake van reïntegratie spoor 2 wanneer uit arbeidsdeskundig onderzoek blijkt dat een zieke werknemer dient te gaan zoeken naar werk buiten eigen werkgever. De werknemer is dan meestal langer dan een jaar ziek en de verwachting van de bedrijfsarts en arbeidsdeskundige is dat de werknemer niet binnen afzienbare tijd terug kan keren in eigen of ander werk bij de eigen werkgever.

Hoe ziet een 2e spoor traject er bij Link@work uit?

Een tweede spoor traject bij Link@work bevat de volgende modules:

Wanneer kan een traject starten?

Vanwege de Wet Verbetering Poortwachter is het van belang om binnen 4 weken na de uitkomst van het arbeidsdeskundig advies een re-integratietraject te starten. Het is dus belangrijk om gedegen en snel te handelen. Zodra de werkgever belt voor het inzetten van een traject, proberen wij binnen enkele dagen contact te leggen met de werknemer. Tijdens dit contact spreken we af wanneer de intake kan plaatsvinden. Meestal is dit in de daarop volgende week.

Hoe lang duurt een traject?

Het spoor 2 traject bij Link@work kenmerkt zich door veel persoonlijk contact afgewisseld met opdrachten waar de persoon direct mee aan de slag kan. Meestal wordt gekozen voor een traject van 6 of 9 maanden. Het is mogelijk om middels een extra module het traject tot een jaar te verlengen.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of iemand wilt aanmelden.

Wat onze werkgevers zeggen.

Ik beveel Inge van harte aan. Ze heeft met grote zorg een gecompliceerd en gevoelige traject aangaande een personeelslid van mij opgepakt. Ze heeft op een professionele manier veel tijdrovend werk van mij overgenomen. Haar stijl van werken, gericht op het individu spreekt me zeer aan.

E. Stokkink, Ministerie OC&W

Wij zijn tevreden met de uitvoer van 2e spoor trajecten door Link@work. Ze werken heel persoonlijk en betrokken. Ze ondernemen veel concrete acties en doen samen met de kandidaten veel sollicitaties. Ze zetten daarbij ook hun eigen netwerk in.

Elles Engel, Sprangers Bouwbedrijf

Direct vanaf het begin doortastend en accuraat. Zelfs in een situatie waarbij wij als werkgever geen contact meer hadden met de re-integrerende werknemer, wist Inge van Oers alles in goede banen te leiden. Hierdoor zijn alle partijen tevreden gesteld, en zijn we tot een mooie re-integratie bij een andere werkgever gekomen.

Quist, van der Kuyp’s machinefabriek