Coaching bij Link@work is persoonlijk en altijd maatwerk; confronterend en inzicht gevend; uitnodigend en een springplank naar je toekomst.

5 gesprekken interventie

Voor welke vragen kan ik terecht?

Het kan zijn dat je momenteel in een situatie terecht bent gekomen waarin het prettig is om samen met iemand te zoeken naar hoe je verder wilt komen. Dit kan te maken hebben met relaties in je privé leven, bijvoorbeeld: scheiding, overlijden van een dierbare, opvoedingsvragen, onvrede ten aanzien van sociale contacten of eenzaamheid. Of in werk, zoals: ruzie met collega’s, gepest worden, onmin met je leiding gevende of overvraging en burn-out achtige klachten.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van vragen waarvoor je bij ons terecht kunt. Samengevat kun je bij ons terecht met problemen die te maken hebben met:

  • hoe je je voelt;
  • met nare gedachtes en overtuigingen waar je last van hebt;
  • fysieke klachten, die ontstaan naar aanleiding van spanningen;
  • problemen tussen jou en jouw omgeving.

Hoe gaan jullie te werk?

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt ons bellen en mailen om een afspraak te maken. Het kan ook zijn dat je werkgever een aanmelding doet. Kijk dan naar ‘wat als ik ben aangemeld’.

Hoe gaan wij met jouw privacy om?

Bekijk hiervoor ons privacybeleid en het kopje privacy op de pagina ‘wat als ik ben aangemeld’.

Wat onze deelnemers zeggen.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad. In een mindere periode ben ik door Link@work enorm goed begeleid op een tempo dat voor mij prettig was, waardoor ik er veel sterker uit gekomen ben. Bedankt!

Marjolein Buijs

Vanaf het moment dat ik bij Link@work binnen kwam werk ik warm ontvangen. Al heel snel voelde ik me begrepen in het intake gesprek, dat gaf mij vertrouwen, iets dat ik nodig had op het moment. Ik heb tools en inzichten gekregen waardoor ik weer met beide benen op de grond kon gaan staan. Na ieder gesprek liep ik met een glimlach de deur uit!

Joosje

De tijd en persoonlijke aandacht deden goed. Geen vraag was te gek en hier werd gelijk op ingesprongen. De psycholoog gelijk opgezegd, omdat dit zoveel beter binnen kwam bij jullie. Ook de humor in de gesprekken waren voor mij erg belangrijk.

Jeannet