Begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap

Veel mensen dromen ervan om ‘iets voor zichzelf te beginnen’.
Maar, wanneer en hoe maak je nu de stap van loondienst naar zelfstandig ondernemen? Hoe zorg je er voor, dat dit succesvol wordt? Meer dan de helft van de mensen, die zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel, stopt binnen twee jaar weer met ondernemen. Hoe kun je nu te weten komen of het ondernemen bij jou past? Je kunt een hele goede vakman of vakvrouw zijn, maar dit maakt je nog geen ondernemer. Welke eigenschappen heb je nodig om een bedrijf op te zetten? Hoe ga je jouw dienst of product verkopen? Wil je als ZZP-er, freelancer aan de slag of wil je doorgroeien naar een organisatie en mensen in dienst nemen?

Bij het beantwoorden van deze en nog veel meer vragen kunnen wij je helpen. Begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap zorgt ervoor, dat je met een vliegende start begint. Ondernemen is leuk, zeker als je kunt sparren met de juiste mensen om je heen.

Wil je meer informatie over het traject of over de mogelijkheden die Link@work te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. Bel ons of stuur een e-mail.