Executive coaching is als eerste een gesprek van mens tot mens en de gelegenheid om jezelf te zijn. Het wordt ook wel Business coaching genoemd en biedt een klankbord en ruimte om te sparren over het doorlichten van bedrijfsprocessen en persoonlijke gedragspatronen.

link@work

Waarom zou ik voor ‘begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap’ bij Link@work kiezen?

Beginnen met je eigen onderneming is een dynamisch, actief en vaak turbulent proces. Er zijn veel facetten aan het ondernemen waar je aan kunt denken en nog meer om te regelen. Vaak wordt er door partijen gevraagd om een ondernemersplan en gaat daar veel denkwerk aan vooraf. Maar uit eindelijk gaat ondernemen om ‘doen!’

Wanneer je enkele gesprekken voert met een coach vanuit Link@work, kun je sneller overzicht krijgen. Wij helpen je bij het opstellen van je plan en je strategie. Bij de uitvoer hiervan ondersteunen wij jou in het bijsturen waar nodig. En door de ruime ervaring in deze trajecten kunnen we jou helpen om een aantal beginnersvalkuilen over te slaan.

Met welke vragen kan ik bij Link@work terecht?

Hoe gaat het in zijn werk?

We bepalen samen de frequentie en het aantal gesprekken. Je kunt op kantoor komen of we zoeken samen een inspirerende locatie van waaruit jij je strategie voor de toekomst kunt gaan bepalen.

Een sessie heeft meestal een duur tussen één en twee uur. Het is echter ook mogelijk om een dagdeel met elkaar in gesprek te gaan. Dit is zeker zinvol indien er een breder vraagstuk aan bod komt.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en verkennend gesprek.

Wat onze deelnemers zeggen.

Link@work heeft mij zeer effectief gecoacht om de stap van werknemer naar ondernemer te zetten met mijn praktijk voor rouw en verlies. Link@work zorgt dat je stevig staat, zowel de buitenkant (PR en acquisitie) als de binnenkant (mijn eigen visie en geloof erin).

Stephanie