Het is fijn om in een turbulente tijd bijgestaan te worden door een professional die veel ervaring heeft met persoonlijke begeleiding en daarnaast actuele kennis heeft van de wet- en regelgeving passend bij jouw traject.

3e spoor traject link@work

Wat wordt bedoeld met spoor 3 / WGA traject?

Een WGA traject is een re-integratietraject dat ingezet wordt door je ex-werkgever of de verzekeraar van je ex-werkgever. Dit traject is erop gericht om jou te helpen bij het vinden van passend werk. Binnen dit traject kijken we naar jouw huidige mogelijkheden en zoeken wij samen met jou naar wat op dit moment het beste bij jouw mogelijkheden past.

Hoe ziet een WGA traject er bij Link@work uit?

Soms heb je net een 2e spoor traject achter de rug en is alleen ondersteuning bij het solliciteren zelf gewenst. Dan is een module jobhunting voldoende. Een volledig WGA traject (ook wel 3e spoor traject genoemd) bij Link@work bevat de volgende modules:

Hoe lang duurt een traject?

Het WGA traject bij Link@work kenmerkt zich door veel persoonlijk contact afgewisseld met opdrachten waar je direct mee aan de slag kan. Het traject kan 3, 6 of 9 maanden duren. Er kan voor nog een aanvullende module gekozen worden, waardoor het traject een jaar duurt.

Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

Bekijk hiervoor ons privacybeleid en het kopje privacy op de pagina ‘wat als ik ben aangemeld’.

Hoe gaat het in zijn werk?

Soms mag je van je ex-werkgever zelf een bureau uitkiezen. Je kunt ons bellen en mailen om een afspraak te maken. Het kan ook zijn dat je werkgever een aanmelding doet. Kijk dan naar ‘wat als ik ben aangemeld’.

Wat onze deelnemers zeggen.

Goede duidelijke uitleg over het te volgen plan van aanpak. Heldere afspraken.

J. Vermeulen