Link@work is een re-integratiebureau en gaat praktisch met werkgever en werknemer aan de slag om de belastbaarheid van de werknemer te vergroten.

Contenza Klanttevredenheidsonderzoeken Resultaten
outplacement linkatwork
wat is het vraagteken

Wat wordt bedoeld met een ‘Naar Werk traject’?

Wanneer je via het UWV een ziektewet, WIA of Wajong uitkering hebt, kun je vragen om een re-integratietraject. Omdat het lastig kan zijn om volledig zelfstandig te solliciteren heeft het UWV trajecten waarbij je ondersteund wordt naar ander Werk. In een Naar Werk traject wordt jij ondersteund bij het vinden van een baan.

Wat doen jullie in een ‘Naar Werk traject?

In een naar werk traject richten we ons op 4 pijlers:

Vergroten van je sollicitatievaardigheden

Hoewel het de bedoeling is dat je bij een naar werk traject al goede sollicitatievaardigheden hebt, komt het vaak voor, dat mensen toch nog een aantal vragen hebben. Als jij ook vragen hebt over hoe je het beste kunt solliciteren, helpen wij jou daarbij.

Ondersteunen bij solliciteren

Het doel van het traject is het vinden van passend werk. Hier zal je zelf diverse acties voor moeten ondernemen. Een werkgever wil namelijk weten waarom jij daar wilt gaan werken. Ze willen jou zien. Wij ondersteunen jou bij de acties die je onderneemt. We kunnen jou feedback geven en helpen om de acties voor te bereiden. We maken samen afspraken over de manier waarop jij het best ondersteund en geholpen wordt.

Voorstellen binnen ons netwerk

Link@work neemt actief deel in een groot bedrijvennetwerk. Dit maakt dat we regelmatig diverse vacatures kunnen voorleggen. Anderzijds hebben we de mogelijkheid om jouw CV binnen dit netwerk onder de aandacht te brengen. Ook is er elke maand een mogelijkheid om jezelf te presenteren binnen dit netwerk. Tevens kun je nagaan of je bij een van de bedrijven een netwerkgesprek zou willen hebben. Dit helpt je vaak weer verder in je zoektocht naar werk.

Begeleiding bij het opzetten van je eigen bedrijf.

Een aantal mensen wil starten met een eigen bedrijf en wil daar ook ondersteuning bij. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de pagina begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer kan een traject starten?

Zodra het UWV de officiële aanmelding gedaan heeft, kunnen we gaan starten met de begeleiding. Wij streven er naar om binnen twee weken na aanmelding af te spreken. Indien er sprake is van een wachtlijst zal dit direct bij het eerste telefonische contact besproken worden.

Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

Bekijk hiervoor ons privacy beleid en het kopje privacy op de pagina ‘wat als ik ben aangemeld’.

Wat onze deelnemers zeggen.

De persoonlijke begeleiding van Link@work heeft mij geholpen in mijn eigen kracht te gaan staan en een hele mooie ontwikkeling te doorlopen. Het einde van mijn traject heb ik af kunnen sluiten met het vinden van een baan die bij mij past.

Iris van Krimpen

Goede samenwerking en fijne coaches, zeer professioneel. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Fijne cursus. Ze hebben mij geholpen met het werk vinden en houden!

H. van Vugt

Link@work heeft me altijd goed geholpen. Een luisterend oor geboden en geholpen met het vinden van een leuke nieuwe baan.

L. Baars