Omdat voorkomen nog altijd fijner is, dan genezen.

preventie linkatwork

Waarom preventie?

Duurzame inzetbaarheid van werknemers kan een groot vraagstuk binnen de organisatie zijn. Afhankelijk van je positie binnen een bedrijf zal het vraagstuk een andere inhoud hebben.

Goede zorg voor je werknemers staat voorop. Er spelen echter ook andere factoren een rol zoals continuïteit van werk, financiën en regelgeving. Een zieke werknemer kost geld. Het is soms lastig om (tijdelijke) vervanging te regelen. Er is aandacht en energie nodig voor de terugkeer in werk.
Hoog ziekteverzuim heeft vaak weerslag op de sfeer binnen een team. En niet het minst belangrijke: de kwaliteit van een dienst of product kan door hoog ziekteverzuim dalen.

Welke interventies zijn mogelijk?

Onze interventies kunnen op verschillende niveaus binnen een organisatie ingezet worden. Per niveau zijn er andere interventies mogelijk.

Meer weten over preventie van verzuim?

Wij kunnen ons voorstellen dat het prettig is om eerst een vrijblijvend gesprek aan te gaan. Tijdens dit gesprek zullen we nagaan welke vraagstukken er binnen de organisatie spelen en geven we informatie over de wijze waarop wij kunnen ondersteunen. Neem bij vragen gerust contact op.

Wat onze werkgevers zeggen.

Je zal als werknemer maar vastlopen. Door ziekte of problemen thuis of op het werk. Dan is het als werkgever niet altijd makkelijk de juiste oplossingen te bedenken. Het team van Link@work komt al jaren bij ons over de vloer.

Zij kennen ons bedrijf, haar directie en haar werknemers en weten steevast de juiste oplossingen te bedenken. Heerlijk om in het zeer betrokken team van Link@work steun te vinden.

Ed Vermeulen, Holland Packing

Link@work staat voor persoonlijke begeleiding en advies voor de medewerker maar zeker ook voor de opdrachtgever. Link@work is zeer betrokken en vakkundig met persoonlijke aandacht.

S. de Rooy Meijer, TriviumLindenhof