Vinden van de baan die past bij jouw (ex-)werknemer! Daar gaat outplacement over. Link@work staat voor hem of haar klaar tijdens lastige momenten, maar vooral gaan we op zoek naar wat de toekomst allemaal te bieden heeft.

outplacement linkatwork

Wanneer outplacement?

Afscheid nemen van werknemers is soms noodzakelijk en/of onvermijdelijk. Het verlies van werk heeft voor de betreffende werknemer(s) meestal veel impact. Zeker wanneer dit onverwacht komt of wanneer er sprake is van een langdurig dienstverband. Ook voor u en uw organisatie kan dit afscheid veel teweeg brengen. In dat geval kan een outplacementtraject uitkomst bieden. In dit traject begeleiden wij de werknemer zo snel mogelijk naar een passende baan, buiten uw organisatie.

Hoe ziet een outplacement traject er bij Link@work uit?

Een outplacement traject bij Link@work bevat de volgende modules:

Wanneer kan een traject starten?

Wij streven er naar om binnen twee weken na aanmelding telefonisch contact te hebben met de persoon die is aangemeld. Tijdens dit contact spreken we af wanneer de intake kan plaatsvinden. Meestal is dit in de daarop volgende week. Indien er sprake is van een wachtlijst zal dit direct bij het eerste telefonische contact besproken worden.

Hoe lang duurt een traject?

Het outplacement traject bij Link@work kenmerkt zich door veel persoonlijk contact afgewisseld met opdrachten waar de persoon direct mee aan de slag kan. Er kan gekozen worden voor een traject van 3 maanden indien iemand alleen nog een zetje in de rug nodig heeft bij het solliciteren zelf. Het meest wordt gekozen voor een traject van 6 of 9 maanden waarbij alle modules ruim aan bod kunnen komen.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of iemand wilt aanmelden.

Wat onze werkgevers zeggen.

Link@work staat voor persoonlijke begeleiding en advies voor de medewerker maar zeker ook voor de opdrachtgever. Link@work is zeer betrokken en vakkundig met persoonlijke aandacht.

S. de Rooy Meijer, TriviumLindenhof

Wij zijn vanaf het begin zeer tevreden over de manier waarop Link@work met ons en met onze werknemer is om gegaan. Onze werknemer heeft op alle gebieden goede begeleiding gekregen en wij (werkgever) werden door Link@work netjes en op tijd op de hoogte gehouden over de voorgang van het traject.

Wij konden met onze vragen bij hen terecht en werden op professionele wijze geholpen en geadviseerd. Kortom, wij hebben ontzettend fijn samen gewerkt.

Van Waning Koninklijke Aannemingmaatschappij

Goede voorlichting vooraf en tijdens het traject. Afspraken waren goed nagekomen en punctueel.

Garage Hoek