Link@work richt zich bij loopbaanbegeleiding op het bieden van oplossingen en het geven van praktische inzetbare tools. Hierdoor heeft een werknemer direct handvatten om in de praktijk positief aan de slag te gaan en tot een goed eindresultaat te komen.

Loopbaanbegeleiding linkatwork

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is ondersteuning aan de werknemer bij het zetten van diverse stappen in zijn of haar carrière. Voorbeeld hiervan is dat een werknemer in het verleden een functie gekozen heeft, die op dat moment passend was op basis van verschillende factoren, zoals beschikbaar werk, interesses, opleiding en ervaring. Zowel bij de werknemer als bij de werkgever kunnen deze factoren in de loop van de tijd wijzigen. Een nieuwe afstemming is dan wenselijk.

Welke modules gebruiken jullie?

Wanneer kan een traject starten?

Wij streven er naar om binnen twee weken na aanmelding telefonisch contact te hebben met de persoon die is aangemeld. Tijdens dit contact spreken we af wanneer de intake kan plaatsvinden. Meestal is dit in de daarop volgende week. Indien er sprake is van een wachtlijst zal dit direct bij het eerste telefonische contact besproken worden.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of iemand zou willen aanmelden.

Wat onze werkgevers zeggen.

Al diverse malen hebben we ervoor gekozen Inge in te zetten bij tweede spoor trajecten van medewerkers. Haar kennis is groot en haar advies en flexibiliteit waarderen we enorm.

Ook de medewerkers die zij heeft begeleid, zijn heel positief over haar betrokkenheid en deskundigheid.

Lucienne Sommer, Total

Ik beveel Inge van harte aan. Ze heeft met grote zorg een gecompliceerd en gevoelige traject aangaande een personeelslid van mij opgepakt. Ze heeft op een professionele manier veel tijdrovend werk van mij overgenomen. Haar stijl van werken, gericht op het individu spreekt me zeer aan.

E. Stokkink, Ministerie OC&W

Inge is een prettig persoon om mee samen te werken. Haar no-nonsense aanpak kenmerkt zich door kundigheid, servicegerichtheid en betrouwbaarheid.

Rob Canters, SER

Je zal als werknemer maar vastlopen. Door ziekte of problemen thuis of op het werk. Dan is het als werkgever niet altijd makkelijk de juiste oplossingen te bedenken. Het team van Link@work komt al jaren bij ons over de vloer. Zij kennen ons bedrijf, haar directie en haar werknemers en weten steevast de juiste oplossingen te bedenken. Heerlijk om in het zeer betrokken team van Link@work steun te vinden.

Ed Vermeulen, Holland Packing