Soms kan het fijn zijn om te weten met wie je in gesprek gaat.

werknemers linkatwork
Inge van Oers link@work

Inge van Oers.

Kan niet, bestaat niet. Met die intentie is Inge Link@Work gestart en met dat voornemen begeleidt ze iedere kandidaat. Inge heeft een passie voor mogelijkheden en stopt niet voordat ze de beste ontwikkelingskans voor de kandidaat heeft gevonden. Ze weet mensen te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren. Door haar achtergrond en inlevingsvermogen legt ze snel de vinger op de zere plek en weet ze binnen overzienbare tijd resultaten te boeken. Met als doel: zorgen dat cliënten de regie weer over hun leven krijgen.

Inge is gespecialiseerd in de Wet verbetering poortwachter en Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA), verzuimbegeleiding spoor 1, 2 en 3, loopbaantrajecten én executive coaching en begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap.

dennis trenning link@work

Dennis Trenning.

Verder gaan waar andere therapeuten stoppen. Dat doet Dennis, want hij wilt het beste uit iedereen halen. Met minder neemt hij geen genoegen. Hij houdt zijn cliënten een spiegel voor en is niet bang om iemand te confronteren als dat de persoon verder helpt in zijn of haar ontwikkeling. Dennis legt duidelijke verbanden op fysiek, emotioneel en mentaal gebied waardoor mensen hier ook zelf mee aan de slag kunnen.

Het specialisme van Dennis is om cliënten zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te brengen. Daarnaast ondersteunt hij mensen met een beperking bij het sporten of ondersteunt hij mensen bij het behalen van een specifiek doel.

Astrid van houten

Astrid van Houten.

Een warme persoonlijkheid, die je met een open en scherpe blik verder weet te helpen. Astrid heeft geduld en door haar levenservaring weet ze bij veel cliënten snel aan te sluiten. Haar optimisme werkt aanstekelijk en geeft veel cliënten de energie om weer vooruit te kijken.

Naast haar rol als re-integratiebegeleider is ze ook trainer. Ze weet mensen enthousiast te vertellen over solliciteren en hoe je dit proces succesvol aan kunt pakken. Verder is ze gespecialiseerd in NLP en mensen laten ontdekken hoe ze zelf invloed uit kunnen oefenen op hun situatie.

Angelique van blitterswijk

Angelique van Blitterswijk.

Het beste in iemand naar boven halen. Dat is wat Angelique doet. Ze weet van aanpakken, maar houdt tegelijkertijd rekening met de kandidaat en wat voor diegene op dat moment haalbaar is. Angelique is positief en straalt met haar houding rust uit. Door de jarenlange ervaring als leidinggevende kan ze zich inleven in zowel de kandidaat als de werkgever. Hierdoor koppelt ze kandidaten aan de juiste werkgevers en samenwerkingspartners.

Angelique is, naast NLP-er, deskundig op het gebied van budgettering en schuldenproblematiek. Bij Link@work pakken wij deze problematiek niet specifiek aan, maar door de kennis van Angelique kan zij de cliënten wel informeren over de stappen die ze moeten zetten.

Chantal wiedijk link@work

Chantal Wiedijk.

Een echte aanpakker met oog voor alle partijen. Door haar jarenlange ervaring op de afdeling personeelszaken weet Chantal wat er allemaal kan spelen op de werkvloer, bij werknemers en werkgevers. Ze weet zich in te leven in de kandidaat, zonder zich af te laten leiden van het doel. Door haar energie en enthousiasme zet ze mensen snel in beweging.

Typerend voor Chantal is dat ze met rust en aandacht aan de slag gaat. Als ze iets niet weet, gaat ze op zoek naar mogelijkheden en antwoorden. Samen met jou zet ze de volgende stap.

Denise van der wende link@work

Denise van der Wende.

Denise is de alleskunner binnen het team. Ze beweegt zich flexibel door alle onderdelen van het vak en is overal van op de hoogte. Zowel van verschillende begeleidingstechnieken als van Wet- en regelgeving. Denise is praktisch, werkt oplossingsgericht en kan snel schakelen. Ze neemt de tijd om te luisteren naar het verhaal van de kandidaat, gaat voor een persoonlijke aanpak en weet mensen op hun gemak te stellen.

Het specialisme van Denise is het begeleiden van lager opgeleiden en mensen met een licht verstandelijke beperking. Door haar persoonlijkheid en werkwijze weet ze het beste uit de cliënten naar boven te halen.

Irene schoor link@work

Irene Schoor.

Vanuit haar studie organisatiepsychologie is zij in staat om problematiek van een werknemer in een groter geheel te plaatsen. Door haar leergierigheid zoekt ze graag dingen uit en gaat samen met een kandidaat op zoek wat het beste aansluit voor de toekomst. Irene kenmerkt zich door het overleg dat ze zoekt. Ze staat naast een kandidaat en diens zoektocht.

Het specialisme van Irene is dat ze snel inzicht heeft in hoe organisatieprocessen lopen. Hiermee kan ze snel tot de kern komen wanneer er vragen zijn over bedrijfsprocessen en functioneren van medewerkers. Daarnaast is ze goed in relatiebeheer en maakt ze makkelijk contact met diverse bedrijven, wat het solliciteren voor een kandidaat makkelijker maakt.