Vinden van het werk dat past bij jou! Daar gaat outplacement over. Link@work staat voor je klaar tijdens lastige momenten, maar vooral gaan we op zoek naar wat de toekomst je allemaal te bieden heeft.

outplacement linkatwork

Wanneer outplacement?

Afscheid nemen van een werkgever is soms noodzakelijk en/of onvermijdelijk. Het verlies van werk heeft meestal veel impact. Zeker wanneer dit onverwacht komt of wanneer er sprake is van een langdurig dienstverband. Dit kan veel teweeg brengen. Een outplacementtraject kan uitkomst bieden. In dit traject begeleiden wij jou zo snel en goed mogelijk naar een passende baan elders.

Hoe ziet een outplacement traject er bij Link@work uit?

Een outplacement traject bij Link@work bevat de volgende modules:

Hoe lang duurt een traject?

Het outplacement traject bij Link@work kenmerkt zich door veel persoonlijk contact afgewisseld met opdrachten waar je direct mee aan de slag kan. Er kan gekozen worden voor een traject van 3 maanden, indien je alleen nog een zetje in de rug nodig hebt bij het solliciteren zelf. Het meest wordt gekozen voor een traject van 6 of 9 maanden waarbij alle modules ruim aan bod kunnen komen.

Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

Bekijk hiervoor ons privacybeleid en het kopje privacy op de pagina ‘wat als ik ben aangemeld’.

Nog vragen?

Je kunt ons bellen en mailen om een afspraak te maken. Het kan ook zijn dat je werkgever een aanmelding doet. Kijk dan naar ‘wat als ik ben aangemeld’.

Wat onze deelnemers zeggen.

Hoewel ik wist dat de boventalligheid eraan zat te komen ben ik door een behoorlijke rollercoaster gegaan. Mede dankzij Link@work is de chaos gestructureerd en bruis ik van de ideeën en energie.

Ellen

Positief gevoel bij de begeleiding en ondersteuning. Link@work is persoonsgericht, vriendelijk, geven goede tips en adviezen en passen de ondersteuning aan aan de wensen van de client. Mede dankzij hen ook weer positiever toekomstbeeld.

John Prins

In Korte tijd een helder en duidelijk inzicht gekregen m.b.t. mijn loopbaan.

Helma

Link@work is een zeer prettig re-integratiekantoor. De sfeer is erg goed en zeer relaxed. De medewerkers zijn competent en beschikken over een uitstekend invoelend vermogen. Professionaliteit staat hoog in het vaandel.

Tonny