Link@work helpt jou op weg als het in je leven even niet mee zit en waardoor werken lastiger wordt. Dankzij onze persoonlijke begeleiding staat jouw loopbaan en zelfvertrouwen weer snel op de rails. Doe je mee?

5 gesprekken interventie
voor wie icoon

Voor wie?

Iedereen die belemmeringen ondervindt in het dagelijks leven en op zoek is naar een manier om meer het heft in eigen handen te nemen.

wat is het vraagteken

Waarom bieden wij dit aan?

Wij hebben gemerkt dat veel mensen worstelen met de wijze waarop zij om kunnen gaan met nare gebeurtenissen. Misschien ervaar jij dit net zo en wil je jouw situatie positief beïnvloeden, maar weet je niet goed hoe. Je maakt bijvoorbeeld iets heftigs mee of je ervaart overbelasting in werk en vindt het lastig om grenzen te stellen. Door inzet van deze gesprekken kan bewustwording plaatsvinden op wat je wel kan en waar jij wel invloed op hebt.

waarom icoon

Wat houdt het 5 gesprekken model in?

Het 5-gesprekken model is gebaseerd op ontwikkelingsgericht coachen dat erop gericht is om jou meer regie over je eigen leven (terug) te laten nemen en bewuster keuzes te maken. We voeren 5 gesprekken waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen.

Hoe gaan jullie te werk?

En verder?

5 gesprekken zijn vaak niet voldoende om te komen tot het volledig behalen van alle doelen. Aanvullend is soms coaching gewenst. Bijvoorbeeld omdat er veel gebeurd is of omdat je nog meer wilt leren over zelfsturing. We zullen gezamenlijk overleggen hoe deze aanvulling er uit ziet en wat wij hierin kunnen bieden.

Hoe gaan wij met jouw privacy om?

Bekijk hiervoor ons privacybeleid en het kopje privacy op de pagina ‘wat als ik ben aangemeld’.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt ons bellen en mailen om een afspraak te maken. Het kan ook zijn dat je werkgever een aanmelding doet. Kijk dan naar ‘wat als ik ben aangemeld’.

Wat onze deelnemers zeggen.

Ik ben zeer tevreden over mijn traject bij Link@work. De professionele en transparante houding spraken mij erg aan, waardoor ik me erg veilig heb gevoeld, gedurende het traject.

Bahar den Toom, Sari

Positief aan het begeleidingstraject is het maatwerk, oog voor de behoefte van de klant. Verder ook soms kritisch, maar altijd ten goede van het eigen ontwikkelingstraject. Het heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd, die ervoor zorgen dat ik weer positief in het leven sta.

Corine Meijerink