Link@work richt zich bij loopbaanbegeleiding op het bieden van oplossingen en het geven van handvatten. Je kunt daardoor direct, positief en met een goed resultaat aan de slag kunt gaan met je carrière.

Loopbaanbegeleiding linkatwork

Ben je op zoek naar een nieuwe functie?

Loopbaanbegeleiding is ondersteuning bij het zetten van diverse stappen in je carrière. Je hebt in het verleden een functie gekozen die op dat moment passend was op basis van verschillende factoren, zoals beschikbaar werk, interesses, opleiding en ervaring. Zowel bij jou als bij de werkgever kunnen deze factoren in de loop van de tijd wijzigen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je toe bent aan de volgende stap in je carrière. Of het werk sluit niet meer aan bij wat je wilt. Een nieuwe afstemming is dan wenselijk. Wij ondersteunen jou hierbij om zo te komen tot een gedegen nieuw perspectief.

Welke modules gebruiken jullie?

Voor vragen:

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak. Het kan ook zijn dat je werkgever een aanmelding doet. Kijk dan naar ‘wat als ik ben aangemeld’.

Hoe gaan wij met jouw privacy om?

Bekijk hiervoor ons privacybeleid en het kopje privacy op de pagina ‘wat als ik ben aangemeld’.

Wat onze deelnemers zeggen.

Goed contact, zeer prettige samenwerking. Duidelijke begeleiding waar je daadwerkelijk iets aan hebt.

M. de Widt

Veel persoonlijke aandacht waarbij het erg leuk is dat je zelf goed aan het denken wordt gezet over wat je wilt en kunt bereiken. Alles in een prettige en ongedwongen sfeer.

L. Krediet

Ik vond het een erg positief onderdeel van de dienstverlening, dat Link@work tijdens de gesprekken handvaten bood om tot andere inzichten te komen. Iets waar ik richting de toekomst absoluut iets mee kan.

Tristan Bakker