Begeleiding bij scholing is een steun in de rug en biedt praktische begeleiding om zonder afleiding je diploma te behalen.

3e spoor traject link@work
wat is het vraagteken

Wat wordt bedoeld met modulaire begeleiding?

Wanneer je via het UWV een ziektewet, WIA of Wajong uitkering hebt, kun je vragen om een re-integratietraject. Omdat nog niet iedereen toe is betaald werken biedt het UWV voorbereidende ondersteuningstrajecten. Dit is modulaire begeleiding. Dit kan een ‘Participatie interventie’, ‘Bevorderen maatschappelijke deelname’ of ‘Begeleiding bij scholing’ zijn.

hulp bij scholing

Wat doen jullie in een ‘Begeleiding bij Scholing?

Bij een ‘Begeleiding bij scholing’ ondersteunen we jou bij het succesvol volgen en behalen van de scholing die je volgt. Daarnaast bieden we aandacht aan jouw persoonlijke groei en helpen wij jou bij het opheffen van belemmeringen in je dagelijks leven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer kan een traject starten?

Zodra het UWV de officiële aanmelding gedaan heeft, kunnen we gaan starten met de begeleiding. Wij streven er naar om binnen twee weken na aanmelding af te spreken. Indien er sprake is van een wachtlijst zal dit direct bij het eerste telefonische contact besproken worden.

Hoe gaan wij met jouw privacy om?

Bekijk hiervoor ons privacy beleid en het kopje privacy op de pagina ‘wat als ik ben aangemeld’.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of informatie wenst.

Wat onze deelnemers zeggen.

Het traject was heel persoonlijk en op mij afgestemd. De begeleiding is heel goed en ik krijg tot op het laatste momenten adviezen. Dat vond ik fijn.

Pamela Suiker

Ik ben zeer tevreden over de professionele en tegelijk persoonlijke begeleiding vanuit Link@work. Er wordt goed naar je geluisterd en je wordt serieus genomen. Ik voelde me echt gehoord. De coaching/adviezen/ondersteuning wordt zo helemaal toegespitst op je persoonlijke omstandigheden.

Diane