Enkele werkgevers, die ons een referentie gegeven hebben, zijn:

Lucienne Sommer, Total

Al diverse malen hebben we ervoor gekozen Inge in te zetten bij tweede spoor trajecten van medewerkers. Haar kennis is groot en haar advies en flexibiliteit waarderen we enorm.

Ook de medewerkers die zij heeft begeleid, zijn heel positief over haar betrokkenheid en deskundigheid.

 

Fransiscus VlietlandGerald van Harmelen, sint Franciscus Vlietland Ziekenhuis

Linkatwork heeft succesvol de re-integratie van een van onze medewerkers begeleid. De persoonlijke gesprekken met de coach, medewerker en leidinggevende hebben een positieve invloed gehad op het proces. Linkatwork is flexibel.

 

Elles Engel, Sprangers Bouwbedrijf

Wij zijn tevreden met de uitvoer van 2e spoor trajecten door Link@work. Ze werken heel persoonlijk en betrokken. Ze ondernemen veel concrete acties en doen samen met de kandidaten veel sollicitaties. Ze zetten daarbij ook hun eigen netwerk in.

 

Ed Vermeulen, Holland Packing

Je zal als werknemer maar vastlopen. Door ziekte of problemen thuis of op het werk. Dan is het als werkgever niet altijd makkelijk de juiste oplossingen te bedenken. Het team van Link@work komt al jaren bij ons over de vloer. Zij kennen ons bedrijf, haar directie en haar werknemers en weten steevast de juiste oplossingen te bedenken. Heerlijk om in het zeer betrokken team van Link@work steun te vinden.

 

Rob Canters, SER
Inge is een prettig persoon om mee samen te werken. Haar no-nonsense aanpak kenmerkt zich door kundigheid, servicegerichtheid en betrouwbaarheid.

 

E. Stokkink, ministerie OC&W
Ik beveel Inge van harte aan. Ze heeft met grote zorg een gecompliceerd en gevoelige traject aangaande een personeelslid van mij opgepakt. Ze heeft op een professionele manier veel tijdrovend werk van mij overgenomen. Haar stijl van werken, gericht op het individu spreekt me zeer aan.

 

Baljue en Staal
Kernwoorden in de begeleiding van Link@work. Persoonlijk, betrokken, geduldig en geen 9 tot 5 mentaliteit. Niet alleen voor de werkgever, maar ook voor de werknemer. Vanaf dag één zijn Inge en Petra helder geweest in de communicatie en de doelstellingen. Bedankt voor de samenwerking.

 

De Kiosk
Na ‘t eerste gesprek voelde het meteen heel goed. Betrokken mensen, goed geluisterd en ingevoeld. Afspraken altijd nagekomen. Begeleiding van A tot Z. Altijd tijd voor vragen, komen beloften na. Voor beide partijen (werkgever en werknemer) een fijne samenwerking.

 

TriviumS. de Rooy Meijer, TriviumLindenhof
Link@work staat voor persoonlijke begeleiding en advies voor de medewerker maar zeker ook voor de opdrachtgever. Link@work is zeer betrokken en vakkundig met persoonlijke aandacht.

 

KuypsB. Quist, van der Kuyp’s machinefabriek
Direct vanaf het begin doortastend en accuraat. Zelfs in een situatie waarbij wij als werkgever geen contact meer hadden met de re-integrerende werknemer, wist Inge van Oers alles in goede banen te leiden. Hierdoor zijn alle partijen tevreden gesteld, en zijn we tot een mooie re-integratie bij een andere werkgever gekomen.

 

thermopolM.A. van Someren, Thermopol Kunststof Techniek B.V.
Link@work is voor mij een enorme steun geweest die zelfs meer doet dan ze beloven. Ze zijn betrokken met zowel het bedrijf als de werknemer en doen er echt alles aan, om de relatie tussen beide te optimaliseren en met oplossingen te komen.

 

 waningVan Waning Koninklijke Aannemingmaatschappij
Wij zijn vanaf het begin zeer tevreden over de manier waarop Inge van Oers met ons en met onze werknemer is om gegaan. Onze werknemer heeft op alle gebieden goede begeleiding gekregen en wij (werkgever) werden door Inge van Oers netjes en op tijd op de hoogte gehouden over de voorgang van het traject. Wij konden met onze vragen bij Inge terecht en werden op professionele wijze geholpen en geadviseerd. Kortom, wij hebben ontzettend fijn samen gewerkt.

 

hoekGarage Hoek
Goede voorlichting vooraf en tijdens het traject. Afspraken waren goed nagekomen en punctueel.

 

asvzNel Valstar, ASVZ
Link@work is attent en zorgvuldig. De netwerkavond bij de medewerker thuis was ook een prima idee.

 

cokdKirsten Hordijk, COKD
De coach van Link@work heeft aandacht voor de medewerker en ondersteunt deze positief middels gesprekken en opdrachten. Tegelijk houdt zij het resultaat voor ogen, waardoor de medewerker weer snel en effectief op de werkvloer aanwezig kan zijn. Wij bevelen Link@work dan ook aan bij andere bedrijven.

 

matraAnnelies Trampé, Matra B.V.
De dienstverlening van Link@work heeft geen lange tekst nodig, namelijk: sociaal meeleven en meedenken, maar vooral praktisch en doelgericht werken staan hoog in ’t vaandel. Dit bedrijf is een verademing in ’n maatschappij vol van bureaucratie.

 

ggdDebby Tameris, GGD Zuid-Holland Zuid
De dienstverlening vanuit Link@work is samen te vatten door de woorden: Accuraat en snel doorpakken, prettig in contact, zorg voor werknemer en meedenken met werkgever.

 

czAlexander Revis, teamleider bij CZ Zorgverzekeringen, over training
Direct wist Link@Work een open en eerlijke sfeer neer te zetten van waaruit alle cursisten hun eigen sterke en zwakke punten konden benoemen. Dit vormde de basis van een doelmatige aanpak. Praktische tips kregen urgentie en de dagdoelen werden behaald. Ik raad Link@Work bij iedereen van harte aan.

 

Een greep uit de referenties van particulieren en werknemers:

Iris van Krimpen, naar werk, december 2020

De persoonlijke begeleiding van Link@work heeft mij geholpen in mijn kracht te gaan staan en een hele mooie ontwikkeling te doorlopen. Het einde van mijn traject heb ik af kunnen sluiten met het vinden van een baan die bij mij past.

Youri Broer, 2e spoor begeleiding, oktober 2020

Het positieve aan Link@work is dat ze inzetten op de zelfredzaamheid van de persoon. Daarnaast is er ruime aandacht voor vragen en zo nodig hulp hierbij. Persoonlijk waardeer ik het enorm dat ik zelf de inbreng mocht bepalen, waardoor ik zelf mocht doen ipv aan de hand begeleid te worden. Verder genoeg ruimte voor serieuze momenten afgewisseld met luchtige onderwerpen.

Petra Suiker, modulaire begeleiding, september 2020

Het traject was heel persoonlijk en op mij afgestemd. De begeleiding is heel goed en ik krijg tot op het laatste moment adviezen. Dat vond ik fijn.

Sukran Karacelik over werkfit februari 2020

Tijdens de gesprekken voelde ik veiligheid en acceptatie waardoor ik lekker in mijn vel zat en heel veel kon uitleggen over mijn emoties en manier van kijken op de situaties.

Pieter Kip over werkfit en naar werk juli 2019

Ik kwam binnen zonder zelfvertrouwen en weg met een rechte rug en wist precies weer wat ik wilde. De unieke combi binnen centrum stevig staan heeft het voor mij helemaal afgemaakt. Ik wist niet dat ik een ‘reset-knop’ had, maar Angelique en Dennis hebben hem gevonden.

John Prins over outplacement mei 2019

Positief gevoel bij de begeleiding en ondersteuning. Link@work is persoonsgericht, vriendelijk, geven goede tips en adviezen en passen de ondersteuning aan aan de wensen van de cliënt. Mede dankzij hen ook weer positiever toekomstperspectief.

Marjolein Buijs over loopbaanbegeleiding en coaching januari 2019

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Link@work. In een mindere periode ben ik door Inge enorm goed begeleid op een tempo dat voor mij prettig was waardig ik er veel sterker uit gekomen ben. Bedankt.

Margot Molendijk over 2e spoor begeleiding november 2018

Er wordt eerst naar de mens gekeken daarna je kwaliteiten en het stimuleren in en motiveren van  solliciteren. Ik heb het als waardevol ervaren. Hartelijk dank voor de begeleiding.

Finette Korbijn over vitaliteitstraining maart 2018 

Ik heb de training als positief, leerzaam en leuk ervaren,

Steve Roodhorst over werkfit traject januari 2018

Ik had voor het eerst sinds jaren het gevoel dat ik serieus genomen werk. Link@work was er echt voor mij. Ik ben zeer tevreden. Jammer dat het klaar is.

Alex van Beek over tweede spoor begeleiding november 2017

Ik ben goed begeleid en heb er zeker wat aan gehad. Het is jammer dat het maar 9 maanden was. Ik ben goed geholpen en heb veel adviezen gekregen. Ik ben positief bezig met solliciteren.

Tim van der Sluijs over Werkfit traject oktober 2017

De begeleiding en coaching was professioneel en tegelijk persoonlijk. Ik voelde me serieus genomen. Ik heb in de gesprekken met Dennis veel mogen leren van zijn kennis over emoties, de psyche en hoe het lichaam werkt.

Linda Baars over Naar Werk traject maart 2017

Link@work heeft me altijd goed geholpen. Een luisterend oor geboden en geholpen bij het vinden van een leuke baan.

Margot Oomen, loopbaanbegeleiding november 2016

Link@work heeft een “eigen” en zeer prettige manier van begeleiden zonder te oordelen of veroordelen. Er wordt rekening gehouden met het persoonlijk karakter en wensen / mogelijkheden van de persoon.

Vermeulen, tweede spoor begeleiding, september 2016

Goede duidelijke uitleg over het te volgen plan van aanpak. Heldere afspraken.

Danisha Scorea, eerste spoor begeleiding, juli 2016

Zeer professionele begeleiding gehad. Er wordt goed naar je geluisterd. Samen met mij zijn doelen opgesteld en is er aan gewerkt. Ze gaan goed met privacy om. Ik voelde mij serieus genomen.

Mevrouw de Widt, 2e spoor begeleiding juli 2015

Goed contact en zeer prettige samenwerking. Duidelijke begeleiding waar je daadwerkelijk iets aan hebt.

Bahar den Toom Sari over coaching, februari 2015

Ik ben zeer tevreden over mijn traject bij Link@work. De professionele en transparante houding spraken mij erg aan, waardoor ik me erg veilig heb gevoeld, gedurende het traject.

Ineke de Noord over loopbaanperspectief, oktober 2014

Rustige benadering, goed contact en ene goed luisterend oor. Op de juiste momenten werd ik terug gebracht naar de kern.

Diana Vrolijk over tweede spoor begeleiding, januari 2014

Geheel in de war van het feit, dat ik een nieuwe baan moest zoeken, kwam ik terecht bij Link@work. Maar tijdens het proces van solliciteren, vacatures zoeken en het schrijven van brieven, was er naast het ondersteunen, meedenken en adviseren ook nog ruimte voor ‘mijn verhaal’. Lachend ben ik de deur uitgestapt met mijn nieuwe baan.

Tonny de Korte over outplacement, december 2013

Link@work is een zeer prettig re-integratie kantoor. De sfeer is erg goed en zeer relaxed. De medewerkers zijn competent en beschikken over een uitstekend invoelend vermogen. Professionaliteit staat hoog in het vaandel.

Stephanie Timmermans over startende ondernemers begeleiding, november 2013

Inge heeft mij zeer effectief gecoacht om de stap van werknemer naar ondernemer te zetten met mijn praktijk voor rouw en verlies. Dus Link@work zorgt dat je stevig staat, zowel de buitenkant (PR en acquisitie) als de binnenkant (mijn eigen visie en geloof er in).

Marlies de Bruin over 2e spoor, maart 2012

Door Link@work ben ik zekerder geworden van wie ik ben. Het heeft mij super geholpen om samen te kijken naar passende banen. Ik kan alleen maar lof uitspreken over het bedrijf en ik heb heel veel zin in mijn nieuwe baan.

Mahabiersing over loopbaanbegeleiding, augustus 2011

Ik praat het liefst niet over mezelf en wilde de kat uit de boom kijken, maar uit eindelijk zijn de gesprekken met link@work heel bepalend in mijn leven geworden. Ik raad link@work dan ook bij iedereen aan.

Julie van Rijswijk over training, augustus 2010

Mijn vragen die ik had in het begin van de training waren hele duidelijk beantwoordt. Ik weet nu wat ik wil gaan doen en hoe ik het gaat doen. Ik ben veel meer verzekerd en durf wel actie te nemen. Nu mensen maak je borst maar nat. Ik ben er klaar voor. Niets en niemand kan me tegen houden. Bedankt Inge, je heb mij weer de kracht, zekerheid en vertrouwen gegeven dat ik weer op mijn pootjes terecht zal komen