Enkele werkgevers, die ons een referentie gegeven hebben, zijn:

Fransiscus Vlietland Gerald van Harmelen, sint Franciscus Vlietland Ziekenhuis

Linkatwork heeft succesvol de re-integratie van een van onze medewerkers begeleid. De persoonlijke gesprekken met de coach, medewerker en leidinggevende hebben een positieve invloed gehad op het proces. Linkatwork is flexibel.

 

Rob Canters, SER
Inge is een prettig persoon om mee samen te werken. Haar no-nonsense aanpak kenmerkt zich door kundigheid, servicegerichtheid en betrouwbaarheid.

 

E. Stokkink, ministerie OC&W
Ik beveel Inge van harte aan. Ze heeft met grote zorg een gecompliceerd en gevoelige traject aangaande een personeelslid van mij opgepakt. Ze heeft op een professionele manier veel tijdrovend werk van mij overgenomen. Haar stijl van werken, gericht op het individu spreekt me zeer aan.

 

Baljue en Staal
Kernwoorden in de begeleiding van Link@work. Persoonlijk, betrokken, geduldig en geen 9 tot 5 mentaliteit. Niet alleen voor de werkgever, maar ook voor de werknemer. Vanaf dag één zijn Inge en Petra helder geweest in de communicatie en de doelstellingen. Bedankt voor de samenwerking.

 

De Kiosk
Na ‘t eerste gesprek voelde het meteen heel goed. Betrokken mensen, goed geluisterd en ingevoeld. Afspraken altijd nagekomen. Begeleiding van A tot Z. Altijd tijd voor vragen, komen beloften na. Voor beide partijen (werkgever en werknemer) een fijne samenwerking.

 

Trivium S. de Rooy Meijer, TriviumLindenhof
Link@work staat voor persoonlijke begeleiding en advies voor de medewerker maar zeker ook voor de opdrachtgever. Link@work is zeer betrokken en vakkundig met persoonlijke aandacht.

 

Kuyps B. Quist, van der Kuyp’s machinefabriek
Direct vanaf het begin doortastend en accuraat. Zelfs in een situatie waarbij wij als werkgever geen contact meer hadden met de re-integrerende werknemer, wist Inge van Oers alles in goede banen te leiden. Hierdoor zijn alle partijen tevreden gesteld, en zijn we tot een mooie re-integratie bij een andere werkgever gekomen.

 

thermopol M.A. van Someren, Thermopol Kunststof Techniek B.V.
Link@work is voor mij een enorme steun geweest die zelfs meer doet dan ze beloven. Ze zijn betrokken met zowel het bedrijf als de werknemer en doen er echt alles aan, om de relatie tussen beide te optimaliseren en met oplossingen te komen.

 

 waning Van Waning Koninklijke Aannemingmaatschappij
Wij zijn vanaf het begin zeer tevreden over de manier waarop Inge van Oers met ons en met onze werknemer is om gegaan. Onze werknemer heeft op alle gebieden goede begeleiding gekregen en wij (werkgever) werden door Inge van Oers netjes en op tijd op de hoogte gehouden over de voorgang van het traject. Wij konden met onze vragen bij Inge terecht en werden op professionele wijze geholpen en geadviseerd. Kortom, wij hebben ontzettend fijn samen gewerkt.

 

hoek Garage Hoek
Goede voorlichting vooraf en tijdens het traject. Afspraken waren goed nagekomen en punctueel.

 

asvz Nel Valstar, ASVZ
Link@work is attent en zorgvuldig. De netwerkavond bij de medewerker thuis was ook een prima idee.

 

cokd Kirsten Hordijk, COKD
De coach van Link@work heeft aandacht voor de medewerker en ondersteunt deze positief middels gesprekken en opdrachten. Tegelijk houdt zij het resultaat voor ogen, waardoor de medewerker weer snel en effectief op de werkvloer aanwezig kan zijn. Wij bevelen Link@work dan ook aan bij andere bedrijven.

 

elsstaal Els Staal Massage, over netwerkavond
De manier waarop je deze avond leidde was heel plezierig. Door je positieve, vriendelijke en open houding was er ruimte voor iedereen met welke inbreng ook. De avond heeft me ook weer duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om gebruik te maken van je netwerken. Ik zal daar de komende periode zeker meer mijn aandacht op richten!

 

matra Annelies Trampé, Matra B.V.
De dienstverlening van Link@work heeft geen lange tekst nodig, namelijk: sociaal meeleven en meedenken, maar vooral praktisch en doelgericht werken staan hoog in ’t vaandel. Dit bedrijf is een verademing in ’n maatschappij vol van bureaucratie.

 

ggd Debby Tameris, GGD Zuid-Holland Zuid
De dienstverlening vanuit Link@work is samen te vatten door de woorden: Accuraat en snel doorpakken, prettig in contact, zorg voor werknemer en meedenken met werkgever.

 

oranjedak Oranjedak
Link@work geeft mij tijdens het re-integratie traject goede adviezen en begeleiding zonder zich daarbij aan mij op te dringen. Verder houdt Link@work mij goed op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot het verloop van dit traject.

 

usg Joke Spaans teamcoach bij USG Restart, over training en coaching
Ik heb Inge ervaren als een zeer professionele en ervaren trainer en coach. Haar enthousiaste manier van benaderen is als prettig ervaren bij de diverse kandidaten.

 

cz Alexander Revis, teamleider bij CZ Zorgverzekeringen, over training
Direct wist Link@Work een open en eerlijke sfeer neer te zetten van waaruit alle cursisten hun eigen sterke en zwakke punten konden benoemen. Dit vormde de basis van een doelmatige aanpak. Praktische tips kregen urgentie en de dagdoelen werden behaald. Ik raad Link@Work bij iedereen van harte aan.

 

Een greep uit de referenties van particulieren en werknemers:

 

Laura Adriaanse over Werkfit traject december 2017

Ik kwam bij link@work terecht door het UWV en het ging niet goed met mij. Ik vond begrip, begeleiding en uitleg. Met de waanzinnige begeleiding van Denise van der Wende ben ik gekomen waar ik nu ben. Dank jullie wel voor alles, zonder jullie had ik het niet gered.

Alex van Beek over tweede spoor begeleiding november 2017

ik ben goed begeleid en heb er zeker wat aan gehad. Het is jammer dat het maar 9 maanden was. Ik ben goed geholpen en heb veel adviezen gekregen. Ik ben positief bezig met solliciteren.

Tim van der Sluijs over Werkfit traject oktober 2017

De begeleiding en coaching was professioneel en tegelijk persoonlijk. Ik voelde me serieus genomen. Ik heb in de gesprekken met Dennis veel mogen leren van zijn kennis over emoties, de psyche en hoe het lichaam werkt.

Jeanne van Helvoort over tweede spoor begeleiding juli 2017

Na een jaar ziekte kwam ik via mijn werk in contact met link@work. Bij het eerste gesprek was het al duidelijk dat Inge goed luistert. Zij is communicatief en houdt rekening met je wensen en veerkracht. Een van de eerste praktische dingen die we gedaan hebben was het aanpassen van mijn CV. Voor mij was het traject leerzaam en verhelderend. Ik heb beter inzicht gekregen in mijzelf.

Linda Baars over Naar Werk traject maart 2017

Link@work heeft me altijd goed geholpen. Een luisterend oor geboden en geholpen bij het vinden van een leuke baan.

Margot Oomen, loopbaanbegeleiding november 2016

Link@work heeft een “eigen” en zeer prettige manier van begeleiden zonder te oordelen of veroordelen. Er wordt rekening gehouden met het persoonlijk karakter en wensen / mogelijkheden van de persoon.

Vermeulen, tweede spoor begeleiding, september 2016

Goede duidelijke uitleg over het te volgen plan van aanpak. Heldere afspraken.

Danisha Scorea, eerste spoor begeleiding, juli 2016

Zeer professionele begeleiding gehad. Er wordt goed naar je geluisterd. Samen met mij zijn doelen opgesteld en is er aan gewerkt. Ze gaan goed met privacy om. Ik voelde mij serieus genomen.

Kevin Noldus, begeleiding naar werk juni 2016

Ik ben vanaf het begin goed geholpen met keuzes maken over wat voor werk ik zou kunnen doen. Ook als je weinig ervaring hebt met solliciteren blijven ze net zo lang uitleggen tot alles duidelijk is.

L. Krediet, coaching maart 2016

Veel persoonlijke aandacht waarbij het erg leuk is, dat je zelf goed aan het denken wordt gezet over wat je wilt en kunt bereiken. Dit in een prettige en ongedwongen sfeer.

Anna Haverkamp, begeleiding naar werk, februari 2016

Link@work weet het persoonlijk te maken, houdt goed rekening met de wensen en weet dit te vertalen tot de juiste hulp bij het vinden van werk.

Mevrouw Hendrix, 2e spoor begeleiding november 2015

Het traject maakt, dat ik weer een positiever gevoel heb, en door de begeleiding van Lilian helder heb, waar mijn competenties nu liggen en welke kant ik op ga werken.

Mevrouw de Widt, 2e spoor begeleiding juli 2015

Goed contact en zeer prettige samenwerking. Duidelijke begeleiding waar je daadwerkelijk iets aan hebt.

Ruub Gips over begeleiding naar werk, april 2015

Mijn gang naar link@work was een goede. Mevrouw van Oers heeft interesse in de persoon, die tegenover haar zit. Zij wil zich graag verplaatsen in de persoon en komt met ideeën en opdrachten en diept die samen uit. Er is rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen en ideeën.

Bahar den Toom Sari over coaching, februari 2015

Ik ben zeer tevreden over mijn traject bij Link@work. De professionele en transparante houding spraken mij erg aan, waardoor ik me erg veilig heb gevoeld, gedurende het traject.

Ineke de Noord over loopbaanperspectief, oktober 2014

Rustige benadering, goed contact en ene goed luisterend oor. Op de juiste momenten werd ik terug gebracht naar de kern.

Ingrid Baas over 2e spoor begeleiding, september 2014

Inge, Petra en Dennis zijn bevlogen ‘echte’ mensen. Ze leven en denken met je mee, geven ook een schop onder je achterste als je het nodig hebt en geven je het gevoel dat je er toe doet.

Ita van Hunnik over coaching, mei 2014

Zeer kundig personeel. Luisteren echt naar je! Dringen je niet op en geven juiste adviezen, waar je wat aan hebt. Heb al eerder begeleiding gehad bij een psycholoog, zonder resultaat. Dennis en Petra hadden wel resultaat. Ik stond er sceptisch tegenover, maar alle complimenten van mijn kant voor jullie werk!!!

Mevrouw de Vries over begeleiding naar werk, april 2014

Ik vond de benadering van Dennis Trenning erg positief, ik kan mij open opstellen en hierdoor heb ik veel opgestoken over mezelf en mijn mogelijkheden om weer aan de slag te gaan.

Diana Vrolijk over tweede spoor begeleiding, januari 2014

Geheel in de war van het feit, dat ik een nieuwe baan moest zoeken, kwam ik terecht bij Link@work. Maar tijdens het proces van solliciteren, vacatures zoeken en het schrijven van brieven, was er naast het ondersteunen, meedenken en adviseren ook nog ruimte voor ‘mijn verhaal’. Lachend ben ik de deur uitgestapt met mijn nieuwe baan.

Tonny de Korte over outplacement, december 2013

Link@work is een zeer prettig re-integratie kantoor. De sfeer is erg goed en zeer relaxed. De medewerkers zijn competent en beschikken over een uitstekend invoelend vermogen. Professionaliteit staat hoog in het vaandel.

Stephanie Timmermans over startende ondernemers begeleiding, november 2013

Inge heeft mij zeer effectief gecoacht om de stap van werknemer naar ondernemer te zetten met mijn praktijk voor rouw en verlies. Dus Link@work zorgt dat je stevig staat, zowel de buitenkant (PR en acquisitie) als de binnenkant (mijn eigen visie en geloof er in).

Marloes van Lit over tweede spoor begeleiding, augustus 2013

Link@work is een echte aanrader. Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren. Leuke en betrokken medewerkers met veel kennis van zaken. Het traject heeft me een leuke nieuwe baan binnen hetzelfde bedrijf opgeleverd, waar ik erg blij mee ben. Super!

Norbert Slenters over loopbaanperspectief, juli 2013

Inge van Oers heeft een goed op de persoon gerichte begeleiding. Er wordt goed rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de cliënt.

Eise Kamphuis over coaching en sollicitatietraining, februari 2013

Link@work heeft duidelijk stil gestaan en gekeken naar mij persoonlijk. Hierdoor werd me zowel privé als in werk een spiegel voorgehouden, dit heeft ervoor gezorgd dat ik gegroeid ben, weer een open blik, rust, ruimte heb. Link@work heeft me zoveel meer gebracht dan deze paar zinnen. Een ervaring for live!

Arnoud Goudriaan over loopbaanbegeleiding, oktober 2012

Ik heb mijn ideale baan concreet voor ogen en motivatie om die baan te krijgen, gekregen. Het is een prettige persoonlijke en informele omgeving om terug in het arbeidsproces te keren.

Marlies de Bruin over 2e spoor, maart 2012

Door Link@work ben ik zekerder geworden van wie ik ben. Het heeft mij super geholpen om samen te kijken naar passende banen. Ik kan alleen maar lof uitspreken over het bedrijf en ik heb heel veel zin in mijn nieuwe baan.

S. Mahabiersing over loopbaanbegeleiding, augustus 2011

Ik praat het liefst niet over mezelf en wilde de kat uit de boom kijken, maar uit eindelijk zijn de gesprekken met link@work heel bepalend in mijn leven geworden. Ik raad link@work dan ook bij iedereen aan.

Marijke Timmerman over de intake tweede spoor, mei 2011

Het rapport dat over mij geschreven is, is heel goed getypeerd op mijn situatie en mezelf. Ik heb me erg goed in het verslag kunnen vinden. Het is erg menselijk verwoord en ik voelde me geen weggegooid mens, maar iemand die inclusief haar handicap toch met respect behandeld is.

Tanja van Beek over loopbaanbegeleiding, oktober 2010

Link@Work is professioneel en betrokken. Ik voel mij veilig, waardoor ik op een prettige manier aan mijzelf mag werken.

Julie van Rijswijk over training, augustus 2010

Mijn vragen die ik had in het begin van de training waren hele duidelijk beantwoordt. Ik weet nu wat ik wil gaan doen en hoe ik het gaat doen. Ik ben veel meer verzekerd en durf wel actie te nemen. Nu mensen maak je borst maar nat. Ik ben er klaar voor. Niets en niemand kan me tegen houden. Bedankt Inge, je heb mij weer de kracht, zekerheid en vertrouwen gegeven dat ik weer op mijn pootjes terecht zal komen