Mobiliteit

Je hebt in het verleden een functie gekozen, die op dat moment passend was op basis van verschillende factoren, zoals beschikbaar werk, interesses, opleiding en ervaring. Zowel bij jou als bij de werkgever kunnen deze factoren in de loop van de tijd wijzigen. Het kan zijn, dat daardoor het plezier in je werk een heel stuk minder geworden is. Misschien past het werk niet meer of kun je niet langer in je eigen baan blijven. Een nieuwe afstemming is dan wenselijk. Wij ondersteunen jou hierbij om zo te komen tot een gedegen nieuw perspectief.

Loopbaanperspectief

Bij loopbaanperspectief wordt samen met jou bepaald in welke functie jij het meest tot je recht komt. Hierbij kijken wij naar gehele arbeidsmarkt. We kunnen ook gericht nagaan of een voorgestelde functie bij je past. Hierbij maken wij gebruik van assessments, loopbaanvragenlijsten en loopbaangesprekken.

Loopbaanontwikkeling

Bij loopbaanontwikkeling helpen wij jou bij het ontwikkelen van specifieke vaardigheden, die voor een nieuwe of toekomstige functie noodzakelijk zijn. We bespreken de vaardigheden die je hiervoor nodig hebt en gaan na wat jij en de werkgever hieronder verstaan. We maken een plan hoe je deze vaardigheden kunt ontwikkelen en gaan aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen aan de slag. Onze steun in de rug zorgt ervoor dat je op moeilijke momenten kunt blijven volhouden en je doelen kan bereiken.

Loopbaanbegeleiding

Wanneer jij de functie, waarvoor je  bent aangenomen (tijdelijk) niet volledig of naar wens kunt uitvoeren, geeft dit problemen voor jou en jouw werkgever. Wij richten ons op het vergroten van jouw vitaliteit en vaardigheden, waardoor jij je weer krachtiger voelt. Daarnaast richten wij ons op het herstellen van jullie onderlinge band zodat jullie weer met vertrouwen verder kunnen.

Samengevat richten wij ons, bij Link@work, op het bieden van oplossingen en het geven van handvatten waarmee je direct, positief en met een goed resultaat aan de slag kunt gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie over wat Link@work voor jou kan betekenen?

Bel ons of stuur een e-mail.