Enkele werkgevers, die ons een referentie gegeven hebben, zijn:

Fransiscus Vlietland Gerald van Harmelen, sint Franciscus Vlietland Ziekenhuis

Linkatwork heeft succesvol de re-integratie van een van onze medewerkers begeleid. De persoonlijke gesprekken met de coach, medewerker en leidinggevende hebben een positieve invloed gehad op het proces. Linkatwork is flexibel.

 

Rob Canters, SER
Inge is een prettig persoon om mee samen te werken. Haar no-nonsense aanpak kenmerkt zich door kundigheid, servicegerichtheid en betrouwbaarheid.

 

E. Stokkink, ministerie OC&W
Ik beveel Inge van harte aan. Ze heeft met grote zorg een gecompliceerd en gevoelige traject aangaande een personeelslid van mij opgepakt. Ze heeft op een professionele manier veel tijdrovend werk van mij overgenomen. Haar stijl van werken, gericht op het individu spreekt me zeer aan.

 

Baljue en Staal
Kernwoorden in de begeleiding van Link@work. Persoonlijk, betrokken, geduldig en geen 9 tot 5 mentaliteit. Niet alleen voor de werkgever, maar ook voor de werknemer. Vanaf dag één zijn Inge en Petra helder geweest in de communicatie en de doelstellingen. Bedankt voor de samenwerking.

 

De Kiosk
Na ‘t eerste gesprek voelde het meteen heel goed. Betrokken mensen, goed geluisterd en ingevoeld. Afspraken altijd nagekomen. Begeleiding van A tot Z. Altijd tijd voor vragen, komen beloften na. Voor beide partijen (werkgever en werknemer) een fijne samenwerking.

 

Trivium S. de Rooy Meijer, TriviumLindenhof
Link@work staat voor persoonlijke begeleiding en advies voor de medewerker maar zeker ook voor de opdrachtgever. Link@work is zeer betrokken en vakkundig met persoonlijke aandacht.

 

Kuyps B. Quist, van der Kuyp’s machinefabriek
Direct vanaf het begin doortastend en accuraat. Zelfs in een situatie waarbij wij als werkgever geen contact meer hadden met de re-integrerende werknemer, wist Inge van Oers alles in goede banen te leiden. Hierdoor zijn alle partijen tevreden gesteld, en zijn we tot een mooie re-integratie bij een andere werkgever gekomen.

 

thermopol M.A. van Someren, Thermopol Kunststof Techniek B.V.
Link@work is voor mij een enorme steun geweest die zelfs meer doet dan ze beloven. Ze zijn betrokken met zowel het bedrijf als de werknemer en doen er echt alles aan, om de relatie tussen beide te optimaliseren en met oplossingen te komen.

 

 waning Van Waning Koninklijke Aannemingmaatschappij
Wij zijn vanaf het begin zeer tevreden over de manier waarop Inge van Oers met ons en met onze werknemer is om gegaan. Onze werknemer heeft op alle gebieden goede begeleiding gekregen en wij (werkgever) werden door Inge van Oers netjes en op tijd op de hoogte gehouden over de voorgang van het traject. Wij konden met onze vragen bij Inge terecht en werden op professionele wijze geholpen en geadviseerd. Kortom, wij hebben ontzettend fijn samen gewerkt.

 

hoek Garage Hoek
Goede voorlichting vooraf en tijdens het traject. Afspraken waren goed nagekomen en punctueel.

 

asvz Nel Valstar, ASVZ
Link@work is attent en zorgvuldig. De netwerkavond bij de medewerker thuis was ook een prima idee.

 

cokd Kirsten Hordijk, COKD
De coach van Link@work heeft aandacht voor de medewerker en ondersteunt deze positief middels gesprekken en opdrachten. Tegelijk houdt zij het resultaat voor ogen, waardoor de medewerker weer snel en effectief op de werkvloer aanwezig kan zijn. Wij bevelen Link@work dan ook aan bij andere bedrijven.

 

elsstaal Els Staal Massage, over netwerkavond
De manier waarop je deze avond leidde was heel plezierig. Door je positieve, vriendelijke en open houding was er ruimte voor iedereen met welke inbreng ook. De avond heeft me ook weer duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om gebruik te maken van je netwerken. Ik zal daar de komende periode zeker meer mijn aandacht op richten!

 

matra Annelies Trampé, Matra B.V.
De dienstverlening van Link@work heeft geen lange tekst nodig, namelijk: sociaal meeleven en meedenken, maar vooral praktisch en doelgericht werken staan hoog in ’t vaandel. Dit bedrijf is een verademing in ’n maatschappij vol van bureaucratie.

 

ggd Debby Tameris, GGD Zuid-Holland Zuid
De dienstverlening vanuit Link@work is samen te vatten door de woorden: Accuraat en snel doorpakken, prettig in contact, zorg voor werknemer en meedenken met werkgever.

 

oranjedak Oranjedak
Link@work geeft mij tijdens het re-integratie traject goede adviezen en begeleiding zonder zich daarbij aan mij op te dringen. Verder houdt Link@work mij goed op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot het verloop van dit traject.

 

usg Joke Spaans teamcoach bij USG Restart, over training en coaching
Ik heb Inge ervaren als een zeer professionele en ervaren trainer en coach. Haar enthousiaste manier van benaderen is als prettig ervaren bij de diverse kandidaten.

 

cz Alexander Revis, teamleider bij CZ Zorgverzekeringen, over training
Direct wist Link@Work een open en eerlijke sfeer neer te zetten van waaruit alle cursisten hun eigen sterke en zwakke punten konden benoemen. Dit vormde de basis van een doelmatige aanpak. Praktische tips kregen urgentie en de dagdoelen werden behaald. Ik raad Link@Work bij iedereen van harte aan.

 

Een greep uit de referenties van particulieren en werknemers:

Margot Oomen, loopbaanbegeleiding november 2016

Link@work heeft een “eigen” en zeer prettige manier van begeleiden zonder te oordelen of veroordelen. Er wordt rekening gehouden met het persoonlijk karakter en wensen / mogelijkheden van de persoon.

Vermeulen, tweede spoor begeleiding, september 2016

Goede duidelijke uitleg over het te volgen plan van aanpak. Heldere afspraken.

Danisha Scorea, eerste spoor begeleiding, juli 2016

Zeer professionele begeleiding gehad. Er wordt goed naar je geluisterd. Samen met mij zijn doelen opgesteld en is er aan gewerkt. Ze gaan goed met privacy om. Ik voelde mij serieus genomen.

Kevin Noldus, begeleiding naar werk juni 2016
Ik ben vanaf het begin goed geholpen met keuzes maken over wat voor werk ik zou kunnen doen. Ook als je weinig ervaring hebt met solliciteren blijven ze net zo lang uitleggen tot alles duidelijk is.

L. Krediet, coaching maart 2016

Veel persoonlijke aandacht waarbij het erg leuk is, dat je zelf goed aan het denken wordt gezet over wat je wilt en kunt bereiken. Dit in een prettige en ongedwongen sfeer.

Anna Haverkamp, begeleiding naar werk, februari 2016
Link@work weet het persoonlijk te maken, houdt goed rekening met de wensen en weet dit te vertalen tot de juiste hulp bij het vinden van werk.

Mevrouw Hendrix, 2e spoor begeleiding november 2015
Het traject maakt, dat ik weer een positiever gevoel heb, en door de begeleiding van Lilian helder heb, waar mijn competenties nu liggen en welke kant ik op ga werken.

Mevrouw de Widt, 2e spoor begeleiding juli 2015
Goed contact en zeer prettige samenwerking. Duidelijke begeleiding waar je daadwerkelijk iets aan hebt.

Corine Meijerink, Coaching mei 2015
Positief aan het begeleidingstraject is het maatwerk. Er is oog voor de behoefte van de klant. Inge kan veel verborgen emotie losmaken door het stellen van de juiste vragen. Op deze manier ben ik logekomen van stress en onrust. Het heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd, die ervoor zorgen, dat ik weer positief in het leven sta.

Ruub Gips over begeleiding naar werk, april 2015
Mijn gang naar link@work was een goede. Mevrouw van Oers heeft interesse in de persoon, die tegenover haar zit. Zij wil zich graag verplaatsen in de persoon en komt met ideeën en opdrachten en diept die samen uit. Er is rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen en ideeën.

Bahar den Toom Sari over coaching, februari 2015
Ik ben zeer tevreden over mijn traject bij Link@work. De professionele en transparante houding spraken mij erg aan, waardoor ik me erg veilig heb gevoeld, gedurende het traject.

Ineke de Noord over loopbaanperspectief, oktober 2014
Rustige benadering, goed contact en ene goed luisterend oor. Op de juiste momenten werd ik terug gebracht naar de kern.

Ingrid Baas over 2e spoor begeleiding, september 2014
Inge, Petra en Dennis zijn bevlogen ‘echte’ mensen. Ze leven en denken met je mee, geven ook een schop onder je achterste als je het nodig hebt en geven je het gevoel dat je er toe doet.

Ita van Hunnik over coaching, mei 2014
Zeer kundig personeel. Luisteren echt naar je! Dringen je niet op en geven juiste adviezen, waar je wat aan hebt. Heb al eerder begeleiding gehad bij een psycholoog, zonder resultaat. Dennis en Petra hadden wel resultaat. Ik stond er sceptisch tegenover, maar alle complimenten van mijn kant voor jullie werk!!!

Mevrouw de Vries over begeleiding naar werk, april 2014
Ik vond de benadering van Dennis Trenning erg positief, ik kan mij open opstellen en hierdoor heb ik veel opgestoken over mezelf en mijn mogelijkheden om weer aan de slag te gaan.

Diana Vrolijk over tweede spoor begeleiding, januari 2014
Geheel in de war van het feit, dat ik een nieuwe baan moest zoeken, kwam ik terecht bij Link@work. Maar tijdens het proces van solliciteren, vacatures zoeken en het schrijven van brieven, was er naast het ondersteunen, meedenken en adviseren ook nog ruimte voor ‘mijn verhaal’. Lachend ben ik de deur uitgestapt met mijn nieuwe baan.

Tonny de Korte over outplacement, december 2013
Link@work is een zeer prettig re-integratie kantoor. De sfeer is erg goed en zeer relaxed. De medewerkers zijn competent en beschikken over een uitstekend invoelend vermogen. Professionaliteit staat hoog in het vaandel.

Stephanie Timmermans over startende ondernemers begeleiding, november 2013
Inge heeft mij zeer effectief gecoacht om de stap van werknemer naar ondernemer te zetten met mijn praktijk voor rouw en verlies. Dus Link@woek zorgt dat je stevig staat, zowel de buitenkant (PR en acquisitie) als de binnenkant (mijn eigen visie en geloof er in).

Hans Brand over arbeidstoeleiding, oktober 2013
Link@work straalt een open en eerlijke houding uit. Vanaf het moment dat je binnen komt, voel je direct welkom. Soms kunnen gesprekken moeilijk zijn, of zwaar beladen, maar ondanks dat stap je toch altijd positief de deur uit. Erg sociaal, vakkundig en begaan met de mensen die binnen komen. Zeker een aanrader!

Marlous van Lit over tweedespoor begeleiding, augustus 2013
Link@work is een echte aanrader. Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren. Leuke en betrokken medewerkers met veel kennis van zaken. Het traject heeft me een leuke nieuwe baan binnen hetzelfde bedrijf opgeleverd, waar ik er blij mee ben. Super!

Norbert Slenters over loopbaanperspectief, juli 2013
Inge van Oers heeft een goed op de persoon gerichte begeleiding. Er wordt goed rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de cliënt.

Henny van Wijk over tweede spoor begeleiding, april 2013
Uitermate tevreden. Warm en menselijk contact. Hier werken mensen met ‘hart’ voor de zaak en nog meer voor de mensen die zij begeleiden.

Eise Kamphuis over coaching en sollicitatietraining, februari 2013
Link@work heeft duidelijk stil gestaan en gekeken naar mij persoonlijk. Hierdoor werd me zowel privé als in werk een spiegel voorgehouden, dit heeft ervoor gezorgd dat ik gegroeid ben, weer een open blik, rust, ruimte heb. Link@work heeft me zoveel meer gebracht dan deze paar zinnen. Een ervaring for live!

Hogerwaard Thuisadministratie, begeleiding zelfstandig ondernemerschap, januari 2013
Ik voel me op mijn gemak bij Inge. Zij heeft expertise in haar vakgebied, waardoor zij goed kan uitleggen wat voor mij en mijn bedrijf belangrijk is om te weten. Ze geeft handige tips en handvatten om verder te kunnen. Daar heb ik wat aan. Niet te veel denken, maar doen.

Arnoud Goudriaan over loopbaanbegeleiding, oktober 2012
Ik heb mijn ideale baan concreet voor ogen en motivatie om die baan te krijgen, gekregen. Het is een prettige persoonlijke en informele omgeving om terug in het arbeidsproces te keren.

H. Isrie over re-integratie tweede spoor, september 2012
Ik ben blij dat Link@work mij geholpen heeft. Ik had niet verwacht dat zij zoveel uit zouden leggen over solliciteren en zoveel voorbeelden zouden geven, waar ik gelijk mee aan de slag kon.

Tanja Christianen over loopbaanbegeleiding, maart 2012
Inge weet samen met haar cliënten persoonlijk succes te behalen. Inge heeft niet alleen álle eigenschappen die je van een professioneel (loopbaan/persoonlijk) adviseur mag verwachten, wat Inge zo bijzonder maakt is dat zij in staat is snel te schakelen en haar programma aan te passen wanneer een situatie daarom vraagt. Zij is tevens in staat om breed uiteenlopende problematieken beet te pakken, in een omgeving waar mensen vertrouwen en 100% integriteit ervaren. Afspraken worden altijd nagekomen, en dat in combinatie met het feit dat Inge als persoon ook een ontzettend fijn iemand is, zorgt ervoor dat ik Link@work echt van harte wil aanbevelen!”

Marlies de Bruin over 2e spoor, maart 2012
Door Link@work ben ik zekerder geworden van wie ik ben. Het heeft mij super geholpen om samen te kijken naar passende banen. Ik kan alleen maar lof uitspreken over het bedrijf en ik heb heel veel zin in mijn nieuwe baan.

S. Mahabiersing over loopbaanbegeleiding, augustus 2011
Ik praat het liefst niet over mezelf en wilde de kat uit de boom kijken, maar uit eindelijk zijn de gesprekken met link@work heel bepalend in mijn leven geworden. Ik raad link@work dan ook bij iedereen aan.

Marijke Timmerman over de intake tweede spoor, mei 2011
Het rapport dat over mij geschreven is, is heel goed getypeerd op mijn situatie en mezelf. Ik heb me erg goed in het verslag kunnen vinden. Het is erg menselijk verwoord en ik voelde me geen weggegooid mens, maar iemand die inclusief haar handicap toch met respect behandeld is.

Tanja van Beek over loopbaanbegeleiding, oktober 2010
Link@Work s is professioneel en betrokken. Ik voel mij veilig, waardoor ik op een prettige manier aan mijzelf mag werken

Julie van Rijswijk over training, augustus 2010
Mijn vragen die ik had in het begin van de training waren hele duidelijk beantwoordt. Ik weet nu wat ik wil gaan doen en hoe ik het gaat doen. Ik ben veel meer verzekerd en durf wel actie te nemen. Nu mensen maak je borst maar nat. Ik ben er klaar voor. Niets en niemand kan me tegen houden. Bedankt Inge, je heb mij weer de kracht, zekerheid en vertrouwen gegeven dat ik weer op mijn pootjes terecht zal komen